Elisabet Jensen +46 (0) 70 657 73 63, Kenneth Jensen +46 (0) 8 540 626 92 info@listin.se

LISTIN Wellness nyhetsblogg

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna

LISTIN Wellness nyhetsblogg

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna

Det har varit en upplevelse för livet

av | 21 december, 2017

För tre veckor sedan var Frida Fornander med om något som vi alla bara kan drömma om, något som hon har drömt om och strävat efter i flera år. Frida var med och representerade Sverige i Miss Universe. Vi på Kyäni vill såklart veta hur det kändes att nå sitt mål och vad Frida har för planer framöver.

Hej Frida! Var har hänt sen sist?

Sedan sist har jag befunnit mig tre veckor i USA där jag tävlat i Miss Universe – världens största skönhetstävling med flera miljoner tittare. Det har verkligen varit en upplevelse för livet att bara få äran att representera Sverige under ett så stort event. Kronan gick till Sydafrika, en mycket värdig vinnare.

Hur kändes det att nå ditt mål och stå på scenen i Las Vegas?

Att stå där på scenen inför en sådan enorm publik var helt fantastiskt, och eftersom jag ha jobbat mot detta målet i så många år fick jag nästan nypa mig själv i armen för att se om jag drömde. Hela jag var överväldigad av tacksamhet, spänning, nervositet och förväntan.

Har du något favoritögonblick från tävlingen?

Det är många speciella ögonblick som jag alltid kommer bära med mig, till exempel de enorma folkmassorna med fans som följde oss tävlande vart vi än gick, alla välgörenhetsprojekt vi fick hjälpa till med och självklart hur overkligt det kändes att stå på den stora scenen på finaldagen. Men det som betyder mest är alla nya vänskaper som jag fick tack vare Miss Universe!

Hur ser dina planer för framtiden ut?

Jag har lagt hela mitt fokus på Miss Universe de senaste åren och jag kommer fortsätta mitt arbete som Miss Universe Sweden fram till augusti då det är dags att överlämna kronan och möjligheten till nästa vinnare. Jag har många planer och framtiden ser ljus ut. Jag hoppas på att fortsätta kunna hjälpa och inspirera människor. Jag vill flytta till USA och starta upp mitt eget företag på andra sidan Atlanten.

Hur ser dina planer för julen ut?

Direkt efter tävlingen var avklarad blev jag inbokad på ett modelljobb utomlands, men häromdagen kom jag äntligen tillbaka till Sverige. Nu ser jag fram emot en lugn jul med nära och kära och att hitta tillbaks till mina rutiner, så att min goda hälsa får följa med in på det nya året. Jag hoppas att alla som jag mötte i höstas under Go Reload får en underbar jul, och att vi ses igen 2018! Ert stöd och pepp har betytt väldigt mycket för mig under tävlingen!

  • en

Om LISTIN Wellness

Vi är oberoende representanter för Kyänis Wellness produkter. Kyänis produkter är noga utvecklade genom omfattande forskning för att ge dig all näring; vitaminer, mineraler, antioxidanter och spårämnen du behöver för en mer hälsosam livsstil.

Prenumerera