Elisabet Jensen +46 (0) 70 657 73 63, Kenneth Jensen +46 (0) 8 540 626 92 info@listin.se

WELLNESS SIMPLIFIED

Inifrån ut och utifrån in

WELLNESS SIMPLIFIED

Inifrån ut och utifrån in

WELLNESS SIMPLIFIED

Inifrån ut och utifrån in

Vi rekommenderar Kyänis Triangelpaket

Paketet innehåller tre produkter: Kyäni Sunrise, Kyäni Sunset och Kyäni Nitro.

Triangelpaketen finns i två varianter beroende på hur mycket energi du känner att kroppen behöver. Produkterna samverkar för att ge dig och din familj ett fantastiskt näringstillskott för optimalt välmående. Triangelpaketet innehåller bland annat fördelarna som superbäret blåbär ger, Omega 3 från vildfångad fisk, vitaminerna C, B-gruppen, D, och E. Du får också ett välkommet tillskott av magnesium och zink i ett lättanvänt system.

Väljer du triangelpaketet med Kyäni Nitro Xtreme får du en uppgraderad version av Nitro FX, för dig som behöver extra energi under dagen. Mer om produkterna kan du läsa under läs mer fliken.

Upplev näringsfördelarna själv. Prova Kyänis Triangelpaket redan idag!

Till Webbshop

Läs mer

Kyäni Sunrise intas på morgonen, före, eller tillsammans med din frukost. Du kan dricka din Sunrise direkt ur påsen, alternativt blanda med vatten eller juice. Den rekommenderade dagliga dosen är 1 påse om dagen (30ml). Kyäni Sunrise innehåller betydande värden av B-vitamin, C-vitamin, folsyra och biotin.

 • Håller dig energisk tack vare dess betydande värden av B-vitaminer, C-vitamin och folsyra.
 • Innehåller 2 sorters blåbär, som allmänt betraktas som förstklassiga näringskraftpaket.
 • En omfattande, effektiv och exklusiv blandning som har en märkbar positiv inverkan på välbefinnandet.

Kyäni Nitro Xtreme (ingår i Kyäni triangel Xtreme) Jämfört med Nitro FX är Nitro Xtreme en ännu mer koncentrerad blandning med saft från noni.

Nitro Xtreme innehåller CoQ10, magnesium, zink, krom och niacin (vitamin B3).

Håller din kropp och hjärna skarpa med tiamin och niacin som minskar trötthet och utmattning och upprätthåller psykologisk funktion.

Håller igång dig med en betydande mängd zink som stärker immunförsvaret och samtidigt skyddar kroppens celler.

Innehåller näringsämnen som bidrar till ett normal fungerande nervsystemet, vilket gör dig dynamisk och alert.innehåller en effektiv kombination av vitaminer, mineraler och juice från nonifrukten. Perfekt för dagens mest utmanande stunder. Rekommenderad daglig dos är 20 doppar tre gånger om dagen, totalt cirka 3 ml.

Nitro FX (ingår i Kyäni triangel FX) En mildare variant av Nitro Xtreme för dig som behöver extra energi under dagen.

Kyäni Nitro FX är en koncentrerad blandning av Noni fruktsaft , som har hyllats för dess fördelar i generationer. Detta lilla träd i kaffefamiljen växer i tropiska regionen kring Stilla havet, från Sydostasien till Australien. Växten blommar i allmänhet nära havet och ger frukt under hela året.

Kyäni Sunset är en exklusiv kombination med Omega 3-fettsyrorna EPA & DHA. Samt ett välkommet tillskott av E-vitamin, A-vitamin och det nödvändiga D-vitaminet.

 • Innehåller en anmärkningsvärd blandning av högkvalitativa fiskoljor som ger EPA och DHA vilket bidrar till den normala hjärtfunktionen*.
 • Innehåller A-vitamin, som kommer från helt naturlig Betakaroten.
 • Inkluderar det essentiella näringsämnet, D-vitamin i en betydande mängd som är tillräcklig för att bidra till den normala funktionen av immunsystemet.

*Den gynsamma effekten uppnås vid minst 250 mg daglig dos av EPA och DHA tillsammans.

Sunrise

Om vi kunde ge våra kroppar några av de mest fantastiska och naturliga livsmedlen från hela världen för att garantera ett bra näringsvärde skulle vi välja blåbär och de andra ingredienserna som återfinns i Kyäni Sunrise.

Några av ingredienserna är bland annat blåbär, granatäpple, tranbär, druvor, amlabär, panax ginseng, spenat, hallon och acaibär. Genom att ta Kyäni Sunrise på morgonen får du en helt ny start på din dag. Klicka gärna på ”läs mer” för att få mer information om ingredienserna och dess fördelar!

Paketet med Kyäni Sunrise levereras i 30-pack, där du får 30 påsar med 30 ml i varje. Rekommenderad dagsdos är 1 påse om dagen.

Kyäni Sunrise:

● Håller dig energisk tack vare dess betydande värden av B-vitaminer, C-vitamin och folsyra.
● Innehåller 2 sorters blåbär, som allmänt betraktas som förstklassiga näringskraftpaket.
● En omfattande, effektiv och exklusiv blandning som har en märkbar positiv inverkan på välbefinnandet.

Till Webbshop

Läs mer

Blåbär kan innehålla många egenskaper som befrämjar välbefinnandet, bland annat höga halter antioxidanter.

Som om inte det vore nog – här är de övriga ingredienserna i Kyäni Sunrise:

ACAI

DRUVKÄRNOR/DRUVSKAL

ARONIA

MANGOSTAN

TRANBÄR

GRANATÄPPLE

HALLON

PANAX GINSENG

AMLABÄR

ALOE VERA

GRÖNKÅL

BROCCOLI

SPENAT

Kyäni Sunrise™ innehåller även många hälsobefrämjande vitaminer, bland annat:

VITAMIN B1 (TIAMIN)

Bidrar till den normala psykologiska funktionen Bidrar till hjärtats normala funktion Bidrar till nervsystemets normala funktion Bidrar till normal energigivande ämnesomsättning Kyäni Sunrise™ innehåller 1,95 mg vitamin B1 per dos om 30 ml.

VITAMIN B2 (RIBOFLAVIN)

Bidrar till normal energigivande ämnesomsättning Bidrar till att minska trötthet och utmattning Bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress Bidrar till nervsystemets normala funktion Bidrar till att bevara normal hud och normala slemhinnor Kyäni Sunrise™ innehåller 1,7 mg vitamin B2 per dos om 30 ml.

VITAMIN B3 (NIACIN)

Bidrar till nervsystemets normala funktion Bidrar till att minska trötthet och utmattning Bidrar till normal energigivande ämnesomsättning Bidrar till att bevara normal hud och normala slemhinnor Kyäni Sunrise™ innehåller 25 mg vitamin B3 per dos om 30 ml.

VITAMIN B5 (PANTOTENSYRA)

Bidrar till normal energigivande ämnesomsättning Pantotensyra bidrar till normal mental prestationsförmåga Bidrar till att minska trötthet och utmattning Bidrar till normal syntes och omsättning av steroidhormoner, vitamin D och vissa neurotransmittorer Kyäni Sunrise™ innehåller 15 mg vitamin B5 per dos om 30 ml.

VITAMIN B6 (PYRIDOXIN)

Vitamin B6 bidrar till normal bildning av röda blodkroppar Bidrar till nervsystemets normala funktion Bidrar till immunsystemets normala funktion Bidrar till normal protein- och glykogenomsättning Bidrar till att reglera hormonaktiviteten Kyäni Sunrise™ innehåller 2,1 mg vitamin B6 per dos om 30 ml.

VITAMIN B12 (KOBALAMIN)

Bidrar till normal bildning av röda blodkroppar Har en roll i cellbildningsprocessen Bidrar till nervsystemets normala funktion Bidrar till normal psykologisk funktion Kyäni Sunrise™ innehåller 3 μg vitamin B12 per dos om 30 ml

VITAMIN C (ASKORBINSYRA)

Bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress Bidrar till immunsystemets normala funktion Bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens, benstommens, broskets, tandköttets, tändernas och hudens normala funktion Bidrar till att minska trötthet och utmattning Kyäni Sunrise™ innehåller 60 mg vitamin C per dos om 30 ml.

VITAMIN B9 (FOLAT)

Bidrar till vävnadstillväxt hos gravida Bidrar till immunsystemets normala funktion Kyäni Sunrise™ innehåller 200 μg vitamin B9 per dos om 30 ml

BIOTIN

Bidrar till normal energiomsättning Bidrar till att bibehålla normalt hår och hud Bidrar till normal psykologisk funktion Bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen Kyäni Sunrise™ innehåller 150 μg biotin per dos om 30 ml.

INOSITOL

Sunset

Kyäni Sunset är en exklusiv kombination med Omega 3-fettsyrorna EPA & DHA. Samt ett välkommet tillskott av E-vitamin, A-vitamin och det nödvändiga D-vitaminet. Dessa fantastiska element kan bidra till ett balanserat näringsstöd till kroppens livsnödvändiga system.

Sunset består enbart av fettlösliga näringsämnen och är avsedd att tas på kvällen för att maximera biotillgängligheten och upptagningen. Den innehåller en anmärkningsvärd blandning av högkvalitativa fiskoljor som ger EPA och DHA vilket bidrar till den normala hjärtfunktionen*.

Dessutom innehåller Sunset A-vitamin, som kommer från helt naturlig Betakaroten. Man har även inkluderar det essentiella näringsämnet, D-vitamin i en betydande mängd som är tillräcklig för att bidra till den normala funktionen av immunsystemet.

Kyäni Sunset är mer robust, effektiv och biotillgänglig med extra fettlösliga vitaminer

*Den gynsamma effekten uppnås vid minst 250 mg daglig dos av EPA och DHA tillsammans

Till Webbshop

Läs mer

Balanserad lipidnäring

Kyäni Sunset innehåller fettlösliga element som kan bidra till ett balanserat näringsstöd till kroppens livsnödvändiga system: Bland dessa ingår:

Omega 3 är en nödvändig fettsyra som krävs för optimalt välbefinnande. Denna välgörande molekyl återfinns i varenda cell i kroppen, särskilt i hjärnan och hjärtat. Eftersom kroppen inte producerar de här oljorna på egen hand måste man få i sig dem genom kosten. Kyäni Sunset™ innehåller höga halter av både EPA- och DHA-formerna av Omega 3 och dessa hämtas från viltfångad fisk. Forskningen har visat att Omega 3 (EPA och DHA) bidrar till hjärtats* normala funktion. *Den välgörande effekten uppnår man vid en daglig dos på 250 mg EPA och DHA.

Vitamin D är en av flera vitaminer som kan bidra till normal tillväxt och utveckling. Detta nödvändiga näringsämne bidrar till normal upptagning/uttnyttjande av kalcium och till normala kalciumnivåer i blodet, vilket är viktiga processer för benstommens utveckling och styrka. Vitamin D bidrar till bevarandet av normal benstomme, av normal muskelfunktion och bidrar till immunsystemets normala funktion.

En unik aspekt hos vitamin D är att det kan skapas av våra kroppar med hjälp av solskenet. Eftersom de flesta europeer inte producerar tillräckligt på egen hand kan ett tillskott av vitamin D stödja och skydda kroppens behov.

Nitro Xtreme

Jämfört med Kyäni Nitro FX är Kyäni Nitro Xtreme en ännu mer koncentrerad blandning med fruktsaft från nonifrukten. Nitro Xtreme innehåller CoQ10, magnesium, zink, krom och niacin (vitamin B3).

Den håller din kropp och hjärna skarpa med tiamin och niacin som minskar trötthet och utmattning och upprätthåller psykologisk funktion. Nitro Xtreme håller igång dig med en betydande mängd zink som stärker immunförsvaret och samtidigt skyddar kroppens celler. Dessutom innehåller den näringsämnen som bidrar till ett normal fungerande nervsystemet, vilket gör dig dynamisk och alert.

Kommer i två smarta förpackningar, perfekt för den aktiva personen som gillar bekvämlighet och funktionalitet.

Innehåller saften från Nonifrukt, som i århundraden har använts och odlas för sina välgörande egenskaper.

Till Webbshop

Läs mer

Både Kyäni Nitro FX och Nitro Xtreme innehåller Kyäni’s exklusiva blandning av ingredienser, med bland annat saft från noni.

Koenzym Q10 (CoQ10)

Magnesium

Zink spelar en viktig roll för en lång rad processer i människokroppen. Zink bidrar till immunsystemets normala funktion och att skydda cellerna från oxidativ stress. Zink bidrar till den normala kognitiva funktionen och till att bibehålla normal syn och normal hud, hår, naglar och benstomme. Zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion och till bevarandet av normala testosteronnivåer i blodet.

Krom bidrar till bibehållandet av normala blodsockernivåer och till normal omsättning av makronäringsämnen.

Niacin är involverat i olika omsättningsprocesser i människokroppen. Niacin bidrar till att minska trötthet och utmattning, till nervsystemets normala funktion och till normal energiomsättning.

Kyäni Nitro Xtreme levereras i en flaska på 56 ml eller ett praktiskt 8-pack på 15 ml.

Nitro FX

En mildare variant av Kyäni Nitro Xtreme för dig som behöver extra energi under dagen.

Kyäni Nitro FX är en koncentrerad blandning av fruktsaft från nonifrukten, som har hyllats för dess fördelar i generationer. Detta lilla träd i kaffefamiljen växer i tropiska regionen kring Stilla havet, från Sydostasien till Australien. Växten blommar i allmänhet nära havet och ger frukt under hela året.

Kyäni Nitro FX kommer i en 56 ml flaska eller i det smidiga 8-packet som du enkelt tar med överallt.

Till Webbshop

Bli värd/värdinna för Wellness with Friends

Samla dina vänner och ta del utav de senaste hälsotrenderna och Kyänis fantastiska Wellness Program. Ett triangelpaket som är kraftfullt och samtidigt enkelt, där summan av de tre produkterna är viktigare än en. Kyäni erbjuder ett unikt produktutbud för att skapa globalt välbefinnande.

Du har inget att förlora. Boka Wellness with Friends redan idag genom att fylla i formuläret nedan.

Vi rekommenderar
Kyänis triangelpaket som innehåller tre produkter: Kyäni Sunrise, Kyäni Sunset och Kyäni Nitro.
Triangelpaketen finns i två varianter beroende på hur mycket energi du känner att kroppen behöver. Produkterna samverkar för att ge dig och din familj ett fantastiskt näringstillskott för optimalt välmående. Triangelpaketet innehåller bland annat fördelarna som superbäret blåbär ger, Omega 3 från vildfångad fisk, vitaminerna C, B-gruppen, D, och E. Du får också ett välkommet tillskott av magnesium och zink i ett lättanvänt system. Väljer du triangelpaketet med Kyäni Nitro Xtreme får du en uppgraderad version av Nitro FX, för dig som behöver extra energi under dagen. Mer om produkterna kan du läsa under läs mer fliken. Upplev näringsfördelarna själv. Prova Kyänis Triangelpaket redan idag!

Till Webbshop

Läs mer

Kyäni Sunrise intas på morgonen, före, eller tillsammans med din frukost. Du kan dricka din Sunrise direkt ur påsen, alternativt blanda med vatten eller juice. Den rekommenderade dagliga dosen är 1 påse om dagen (30ml). Kyäni Sunrise innehåller betydande värden av B-vitamin, C-vitamin, folsyra och biotin.

 • Håller dig energisk tack vare dess betydande värden av B-vitaminer, C-vitamin och folsyra.
 • Innehåller 2 sorters blåbär, som allmänt betraktas som förstklassiga näringskraftpaket.
 • En omfattande, effektiv och exklusiv blandning som har en märkbar positiv inverkan på välbefinnandet.

Kyäni Nitro Xtreme (ingår i Kyäni triangel Xtreme) Jämfört med Nitro FX är Nitro Xtreme en ännu mer koncentrerad blandning med saft från noni. Nitro Xtreme innehåller CoQ10, magnesium, zink, krom och niacin (vitamin B3). Håller din kropp och hjärna skarpa med tiamin och niacin som minskar trötthet och utmattning och upprätthåller psykologisk funktion. Håller igång dig med en betydande mängd zink som stärker immunförsvaret och samtidigt skyddar kroppens celler. Innehåller näringsämnen som bidrar till ett normal fungerande nervsystemet, vilket gör dig dynamisk och alert.innehåller en effektiv kombination av vitaminer, mineraler och juice från nonifrukten. Perfekt för dagens mest utmanande stunder. Rekommenderad daglig dos är 20 doppar tre gånger om dagen, totalt cirka 3 ml. Nitro FX (ingår i Kyäni triangel FX) En mildare variant av Nitro Xtreme för dig som behöver extra energi under dagen. Kyäni Nitro FX är en koncentrerad blandning av Noni fruktsaft , som har hyllats för dess fördelar i generationer. Detta lilla träd i kaffefamiljen växer i tropiska regionen kring Stilla havet, från Sydostasien till Australien. Växten blommar i allmänhet nära havet och ger frukt under hela året. Kyäni Sunset är en exklusiv kombination med Omega 3-fettsyrorna EPA & DHA. Samt ett välkommet tillskott av E-vitamin, A-vitamin och det nödvändiga D-vitaminet.

 • Innehåller en anmärkningsvärd blandning av högkvalitativa fiskoljor som ger EPA och DHA vilket bidrar till den normala hjärtfunktionen*.
 • Innehåller A-vitamin, som kommer från helt naturlig Betakaroten.
 • Inkluderar det essentiella näringsämnet, D-vitamin i en betydande mängd som är tillräcklig för att bidra till den normala funktionen av immunsystemet.

*Den gynsamma effekten uppnås vid minst 250 mg daglig dos av EPA och DHA tillsammans.

 

Sunrise

Om vi kunde ge våra kroppar några av de mest fantastiska och naturliga livsmedlen från hela världen för att garantera ett bra näringsvärde skulle vi välja blåbär och de andra ingredienserna som återfinns i Kyäni Sunrise. Några av ingredienserna är bland annat blåbär, granatäpple, tranbär, druvor, amlabär, panax ginseng, spenat, hallon och acaibär. Genom att ta Kyäni Sunrise på morgonen får du en helt ny start på din dag. Klicka gärna på ”läs mer” för att få mer information om ingredienserna och dess fördelar! Paketet med Kyäni Sunrise levereras i 30-pack, där du får 30 påsar med 30 ml i varje. Rekommenderad dagsdos är 1 påse om dagen.

Kyäni Sunrise:

● Håller dig energisk tack vare dess betydande värden av B-vitaminer, C-vitamin och folsyra.

● Innehåller 2 sorters blåbär, som allmänt betraktas som förstklassiga näringskraftpaket.

● En omfattande, effektiv och exklusiv blandning som har en märkbar positiv inverkan på välbefinnandet.

Till Webbshop

Läs mer

Blåbär kan innehålla många egenskaper som befrämjar välbefinnandet, bland annat höga halter antioxidanter. Som om inte det vore nog – här är de övriga ingredienserna i Kyäni Sunrise: ACAI DRUVKÄRNOR/DRUVSKAL ARONIA MANGOSTAN TRANBÄR GRANATÄPPLE HALLON PANAX GINSENG AMLABÄR ALOE VERA GRÖNKÅL BROCCOLI SPENAT Kyäni Sunrise™ innehåller även många hälsobefrämjande vitaminer, bland annat: VITAMIN B1 (TIAMIN) Bidrar till den normala psykologiska funktionen Bidrar till hjärtats normala funktion Bidrar till nervsystemets normala funktion Bidrar till normal energigivande ämnesomsättning Kyäni Sunrise™ innehåller 1,95 mg vitamin B1 per dos om 30 ml. VITAMIN B2 (RIBOFLAVIN) Bidrar till normal energigivande ämnesomsättning Bidrar till att minska trötthet och utmattning Bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress Bidrar till nervsystemets normala funktion Bidrar till att bevara normal hud och normala slemhinnor Kyäni Sunrise™ innehåller 1,7 mg vitamin B2 per dos om 30 ml. VITAMIN B3 (NIACIN) Bidrar till nervsystemets normala funktion Bidrar till att minska trötthet och utmattning Bidrar till normal energigivande ämnesomsättning Bidrar till att bevara normal hud och normala slemhinnor Kyäni Sunrise™ innehåller 25 mg vitamin B3 per dos om 30 ml. VITAMIN B5 (PANTOTENSYRA) Bidrar till normal energigivande ämnesomsättning Pantotensyra bidrar till normal mental prestationsförmåga Bidrar till att minska trötthet och utmattning Bidrar till normal syntes och omsättning av steroidhormoner, vitamin D och vissa neurotransmittorer Kyäni Sunrise™ innehåller 15 mg vitamin B5 per dos om 30 ml. VITAMIN B6 (PYRIDOXIN) Vitamin B6 bidrar till normal bildning av röda blodkroppar Bidrar till nervsystemets normala funktion Bidrar till immunsystemets normala funktion Bidrar till normal protein- och glykogenomsättning Bidrar till att reglera hormonaktiviteten Kyäni Sunrise™ innehåller 2,1 mg vitamin B6 per dos om 30 ml. VITAMIN B12 (KOBALAMIN) Bidrar till normal bildning av röda blodkroppar Har en roll i cellbildningsprocessen Bidrar till nervsystemets normala funktion Bidrar till normal psykologisk funktion Kyäni Sunrise™ innehåller 3 μg vitamin B12 per dos om 30 ml VITAMIN C (ASKORBINSYRA) Bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress Bidrar till immunsystemets normala funktion Bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens, benstommens, broskets, tandköttets, tändernas och hudens normala funktion Bidrar till att minska trötthet och utmattning Kyäni Sunrise™ innehåller 60 mg vitamin C per dos om 30 ml. VITAMIN B9 (FOLAT) Bidrar till vävnadstillväxt hos gravida Bidrar till immunsystemets normala funktion Kyäni Sunrise™ innehåller 200 μg vitamin B9 per dos om 30 ml BIOTIN Bidrar till normal energiomsättning Bidrar till att bibehålla normalt hår och hud Bidrar till normal psykologisk funktion Bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen Kyäni Sunrise™ innehåller 150 μg biotin per dos om 30 ml. INOSITOL

Sunset

Kyäni Sunset är en exklusiv kombination med Omega 3-fettsyrorna EPA & DHA. Samt ett välkommet tillskott av E-vitamin, A-vitamin och det nödvändiga D-vitaminet. Dessa fantastiska element kan bidra till ett balanserat näringsstöd till kroppens livsnödvändiga system. Sunset består enbart av fettlösliga näringsämnen och är avsedd att tas på kvällen för att maximera biotillgängligheten och upptagningen. Den innehåller en anmärkningsvärd blandning av högkvalitativa fiskoljor som ger EPA och DHA vilket bidrar till den normala hjärtfunktionen*. Dessutom innehåller Sunset A-vitamin, som kommer från helt naturlig Betakaroten. Man har även inkluderar det essentiella näringsämnet, D-vitamin i en betydande mängd som är tillräcklig för att bidra till den normala funktionen av immunsystemet. Kyäni Sunset är mer robust, effektiv och biotillgänglig med extra fettlösliga vitaminer *Den gynsamma effekten uppnås vid minst 250 mg daglig dos av EPA och DHA tillsammans

Till Webbshop

Läs mer

Balanserad lipidnäring Kyäni Sunset innehåller fettlösliga element som kan bidra till ett balanserat näringsstöd till kroppens livsnödvändiga system: Bland dessa ingår: Omega 3 är en nödvändig fettsyra som krävs för optimalt välbefinnande. Denna välgörande molekyl återfinns i varenda cell i kroppen, särskilt i hjärnan och hjärtat. Eftersom kroppen inte producerar de här oljorna på egen hand måste man få i sig dem genom kosten. Kyäni Sunset™ innehåller höga halter av både EPA- och DHA-formerna av Omega 3 och dessa hämtas från viltfångad fisk. Forskningen har visat att Omega 3 (EPA och DHA) bidrar till hjärtats* normala funktion. *Den välgörande effekten uppnår man vid en daglig dos på 250 mg EPA och DHA. Vitamin D är en av flera vitaminer som kan bidra till normal tillväxt och utveckling. Detta nödvändiga näringsämne bidrar till normal upptagning/uttnyttjande av kalcium och till normala kalciumnivåer i blodet, vilket är viktiga processer för benstommens utveckling och styrka. Vitamin D bidrar till bevarandet av normal benstomme, av normal muskelfunktion och bidrar till immunsystemets normala funktion. En unik aspekt hos vitamin D är att det kan skapas av våra kroppar med hjälp av solskenet. Eftersom de flesta europeer inte producerar tillräckligt på egen hand kan ett tillskott av vitamin D stödja och skydda kroppens behov.

Nitro Xtreme

Jämfört med Kyäni Nitro FX är Kyäni Nitro Xtreme en ännu mer koncentrerad blandning med saft från noni. Nitro Xtreme innehåller CoQ10, magnesium, zink, krom och niacin (vitamin B3). Den håller din kropp och hjärna skarpa med tiamin och niacin som minskar trötthet och utmattning och upprätthåller psykologisk funktion. Nitro Xtreme håller igång dig med en betydande mängd zink som stärker immunförsvaret och samtidigt skyddar kroppens celler. Dessutom innehåller den näringsämnen som bidrar till ett normal fungerande nervsystemet, vilket gör dig dynamisk och alert. Kommer i två smarta förpackningar, perfekt för den aktiva personen som gillar bekvämlighet och funktionalitet. Innehåller saften från Nonifrukt, som i århundraden har använts och odlas för sina välgörande egenskaper.

Till Webbshop

Läs mer

Både Kyäni Nitro FX och Nitro Xtreme innehåller Kyäni’s exklusiva blandning av ingredienser, med bland annat saft från noni. Koenzym Q10 (CoQ10) Magnesium Zink spelar en viktig roll för en lång rad processer i människokroppen. Zink bidrar till immunsystemets normala funktion och att skydda cellerna från oxidativ stress. Zink bidrar till den normala kognitiva funktionen och till att bibehålla normal syn och normal hud, hår, naglar och benstomme. Zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion och till bevarandet av normala testosteronnivåer i blodet. Krom bidrar till bibehållandet av normala blodsockernivåer och till normal omsättning av makronäringsämnen. Niacin är involverat i olika omsättningsprocesser i människokroppen. Niacin bidrar till att minska trötthet och utmattning, till nervsystemets normala funktion och till normal energiomsättning. Kyäni Nitro Xtreme levereras i en flaska på 56 ml eller ett praktiskt 8-pack på 15 ml.

Nitro FX

En mildare variant av Kyäni Nitro Xtreme för dig som behöver extra energi under dagen. Kyäni Nitro FX är en koncentrerad blandning av Noni fruktsaft , som har hyllats för dess fördelar i generationer. Detta lilla träd i kaffefamiljen växer i tropiska regionen kring Stilla havet, från Sydostasien till Australien. Växten blommar i allmänhet nära havet och ger frukt under hela året. Kyäni Nitro FX kommer i en 56 ml flaska eller i det smidiga 8-packet som du enkelt tar med överallt.

Till Webbshop

Bli värd/värdinna för Wellness with Friends

Samla dina vänner och ta del utav de senaste hälsotrenderna och Kyänis fantastiska Wellness Program. Ett triangelpaket som är kraftfullt och samtidigt enkelt, där summan av de tre produkterna är viktigare än en. Kyäni erbjuder ett unikt produktutbud för att skapa globalt välbefinnande. Du har inget att förlora. Boka Wellness with Friends redan idag genom att klicka på länken och fyll i formuläret.

Jag vill att ni kontaktar mig

Hem
Hem
Hem

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gå med i vår e-postlista för att få de senaste nyheterna och uppdateringarna när det gäller hälsa och välmående.

Du prenumererar nu på vårat nyhetsbrev